Garageport Skåne

Port & Byggmästaren i Sverige AB – garageport Skåne

Välj mellan standardport eller en med modern design

Välkommen till Port & Byggmästaren i Sverige AB, ett företag specialiserat på garageportar, fönster, dörrar och även byggservice. Vi finns till för alla i Skåne som är intresserade av att skaffa en garageport. Våra portar är isolerade och säkra och de går att få i klassiskt utförande eller med en modern design.

Om oss

Vi är ett familjeägt företag med kundtjänst som nås dygnet runt. Leveranser garanteras inom fem arbetsdagar och våra priser står sig väl i konkurrensen. Dessutom, som det seriösa företag vi är så är vi givetvis momsregistrerade och innehar F-skattebevis.
Om oss

40 års erfarenhet

Personalen har gedigen kunskap och mer än 40 års erfarenhet och kommer därför att kunna ge er kvalitativ hjälp. Tveka inte på att höra av er om ni är intresserade av vårt tjänsteutbud.

Alltid nöjda kunder

Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet vilket innebär att alla som anlitar oss kan vara säkra på att bli nöjda. 100 procent nöjda kunder är en självklarhet för oss.
Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Med vårt kvalitetsutbud av tjänster vänder vi oss till er i Skåne som vill få hjälp endera med en garageport, fönster, dörrar eller byggservice. Köper du en garageport av oss är det alltid fri frakt och installation.

Vi erbjuder ett vinnande koncept

Allt ifrån rådgivning till komplett garage eller carport erbjuder vi. Det finns många olika modeller av garageportar från standardutförande till mer exklusiv design med till exempel motordriven portöppnare. Beställ garageport med montering här.

Vill du skaffa dörrar eller fönster, eller behöver du bygghjälp av det ena eller andra slaget? Välkommen att anlita oss! Vi har även egen import av byggnadsmaterial.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Port & byggmästaren i Sverige AB

Industrigatan 3, 28272 Sösdala

072-922 13 10

info@portobygg.se

Garageport Skåne

Varmt välkommen till Port & Byggmästaren i Sverige, ett företag som ligger i framkant när det kommer till garageportar.

Kontakt